Mobilt Brandlarm

- Brandskydd även

när du inte är hemma


Varje dygn drabbas
63 bostäder av brand
bara i Sverige


Brandvarnare som skyddar även när du inte är hemma

I Sverige anmäls fler än 23 000 bränder i bostäder till försäkringsbolagen varje år. Mer än 6 000 av dessa bränder har blivit så allvarliga att brandkåren tillkallats. I dessa bränder omkommer över 100 personer årligen. Börjar det att brinna hemma när du inte är där gäller det att agera snabbt – Nu har du chans att begränsa eller till och med förhindra skadorna men framförallt rädda liv. Garantera säkerheten för brand i hemmet har aldrig varit så lätt.SMS
Larm via SMS Vid rökutveckling får du direkt ett SMS. Är du i närheten av ditt hem kan du snabbt ta dig till plats och larma brandkåren.

Tryggsam Larmcentral
Larmcentral kontaktar dig Larmcentralen kontaktar dig för att i största möjliga mån hjälpa er att hantera situationen och för att se till att du aggerar korrekt och får hjälp.

Kontaktlista
Kontaktlista Skulle du inte svara så kan du själv välja att ha med personer i din närhet på er kontaktlista som vi ringer vidare till.

Fler fördelar med Mobilt Brandlarm

1 Automatisk påminnelse om batteribyte via SMS
Var tionde bostad i Sverige, alltså över 400 000 hushåll, har inte en fungerande brandvarnare och det beror främst på ett ej fungerande batteri. Därför har vi utvecklat tjänsten så att ni automatiskt får SMS vid låg batterinivå.

2 Otroligt enkelt att komma igång
Inga kablar eller krångliga installationer krävs. Brandvarnaren är universal och placeras enklast på samma ställe som ni har er gamla brandvarnare.
Vad ingår i Mobilt Brandlarm

Här ser du exempel på vad som ingår i dom olika paketen.

För dig som bor på en yta över 100 kvm rekommenderar vi Mobilt Brandlarm + (där det ingår två stycken brandvarnarenheter).

Vad ingår Mobilt
Brandlarm
Mobilt
Brandlarm +
Mobilt
Brandlarm ++
Startpaket
Brandvarnarenhet (Rek pris 995 kr) 1 st 2 st 3 st
Simkort
SMS vid rökutveckling
SMS vid lågt batteri
Larmcentral 24/7 (ISO certifierad)
Kontaktlista (Upp till 5 personer)
Garanti på brandvarnarenhet 1 st 2 st 3 st
Pris / månad 199 kr 249 kr 299 kr

Skaffa Mobilt Brandlarm - fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en tjänsteförmedlare dig inom 24h.