Prisvärt Brandlarm

-som skyddar även när

du inte är på firman!


Varje timme utbryter en
brand på en svensk
arbetsplats!
Källa Arbetsmiljoupplysningen.se


Brandlarm som skyddar även när du inte är på firman!

Tjänsten Tryggare Företag är en modern brandvarningstjänst som redan vid tidig rökutveckling slår på sirenen och skickar larm via SMS och samtal till er. Det är lättare att förebygga bränder än att släcka dem. Genom ett bra brandskydd kan du undvika personskador, mildra konsekvenser, minska risken för driftstopp och därigenom behålla dina kunder. Brandsäkerheten är en viktig del i en trygg arbetsmiljö. För både dig, dina medarbetare och besökare.SMS
Larm via SMS Vid rökutveckling får du larmet genom ett SMS. Är du i närheten av ditt företag kan du snabbt ta dig till plats och larma brandkåren.

Tryggsam Larmcentral
Larmcentral kontaktar dig Larmcentralen kontaktar dig för att i största möjliga mån hjälpa er att hantera situationen och för att se till att du aggerar korrekt och får hjälp.

Kontaktlista
Kontaktlista Skulle du inte svara så kan du själv välja att ha med personer i din närhet på er kontaktlista som vi ringer vidare till.

Vad säger våra kunder?

- “ Jag oerhört glad att jag tog mig tid att lyssna och prova den tjänst som Tryggsam erbjuder. Förutom att min personal känner en stor seriösitet över vår arbetsplats så sover jag även gott om nätterna och slipper oroa mig över att någon glömt vår kaffebryggare på eller att någon dator skulle börja brinna.”

Ricard Chramer - VD
Increasly AB

- ”Tryggsam är vad det låter, en trygghet för brukaren, anhöriga och personal i en LSS-servicebostad. Sms och samtal från Larmcentralen spar tid, tiden är avgörande, avgörande för hur stor skadan blir vid brand. Om vi är fler personer som samtidigt får reda på att det är rökutveckling i en lägenhet så är chansen till att rädda mycket större. Oftast är det bara några köttbullar i en stekpanna som gör att de mobila brandlarmet går men en dag kan det vara på riktigt och då finns vi där snabbt för att hjälpa.

Veronica Schubert - VD
Kooperativet Industrihuset Boende
Vad ingår i Mobilt Brandlarm

Här ser du exempel på vad som ingår i dom olika paketen. För dig som har en större yta över 100kvm rekommenderar vi Mobilt Brandlarm + där det ingår två stycken brandvarnarenheter.

Vad ingår Mobilt
Brandlarm
Mobilt
Brandlarm +
Mobilt
Brandlarm ++
Startpaket
Brandvarnarenhet (Rek pris 995 kr) 1 st 2 st 3 st
Simkort
SMS vid rökutveckling
SMS vid lågt batteri
Larmcentral 24/7 (ISO certifierad)
Kontaktlista (Upp till 5 personer)
Garanti på brandvarnarenhet 1 st 2 st 3 st
Pris / månad 299 kr 399 kr 499 kr

Skaffa Mobilt Brandlarm - fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en tjänsteförmedlare dig inom 24h.

   
CERTIFIERAD RIKSTÄCKANDE LARMCENTRAL

Vi hanterar tusentals med olika larm och telefonsamtal varje dygn. All personal i larmcentralen har gedigna utbildningar. När du blir kontaktad av larmcentralen kan du känna trygg, vi ser till att rätt åtgärd utför.

Certifieringar

TYSTNADSPLIKT

All personal på larmcentralen är kontrollerade av Rikspolistyrelsens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess.