Brandlarm som skyddar

även när du inte är på firman!

Varje timme sker
en brand på en
Svensk arbetsplats!


Tryggsam Brandlarm

Tjänsten Tryggare Företag är en modern brandvarningstjänst som redan vid tidig rökutveckling slår på sirenen och skickar larm via SMS och samtal till er. Det är lättare att förebygga bränder än att släcka dem. Genom ett bra brandskydd kan du undvika personskador, mildra konsekvenser, minska risken för driftstopp och därigenom behålla dina kunder.

Brandsäkerheten är en viktig del i en trygg arbetsmiljö. För både dig, dina medarbetare och besökare.


Unikt Brandlarm


Trådlös brandvarnare Trådlös brandvarnare som sätts upp i taket på under 60 sekunder med ett inbyggt simkort.
Du får snabbt besked om en rökutveckling Du får snabbt besked om en rökutveckling startar på er arbetsplats via SMS och Samtal från vår Larmcentral.
Du hinner förhindra Du hinner förhindra ett potentiell katastrof innan skadan är skedd.
Vid en rökutveckling får du SMS och samtal. Svarar du inte eller är långt från ert företag ringer Larmcentralen vidare på er kontaktlista. Vid behov kontaktas SOS Alarm.

ATT DRIVA FÖRETAG ÄR
SPÄNNANDE OCH HELT OFÖRUTSÄGBART


VÅRT BRANDLARM GÖR RESAN TRYGGARE


Vi skyddar dig före LARM VIA SMS Vid en rökutveckling ger brandvarnaren ifrån sig en kraftig signal samtidigt som du får ett SMS. Är du då i närheten kan du snabbt ta dig till platsen och kontrollera läget. Vid behov larmar du brandkåren via 112.
Vi skyddar dig under VI KONTAKTAR DIG VID SAMTAL När du mottagit ert SMS ringer vi direkt upp dig. Detta för att se till att du nåtts av informationen. Vi försöker också på bästa sett hjälpa dig hantera situationen.
Vi skyddar dig efter VI RINGER VIDARE PÅ DIN KONTAKTLISTA Går det inte att nå dig börjar vi så snabbt som möjligt ta kontakt via den kontaktlista du uppgett. Kontaktlistan kan bestå av 4 personer, alla med syfte att ta sig till arbetsplatsen och sen vidta lämpligaste åtgärd för att förhindra en katastrof.
NÅGRA AV VÅRA KUNDER BERÄTTAR

- ”Tryggsam är vad det låter, en trygghet för brukaren, anhöriga och personal i en LSS-servicebostad. Sms och samtal från Larmcentralen spar tid, tiden är avgörande, avgörande för hur stor skadan blir vid brand. Om vi är fler personer som samtidigt får reda på att det är rökutveckling i en lägenhet så är chansen till att rädda mycket större. Oftast är det bara några köttbullar i en stekpanna som gör att de mobila brandlarmet går men en dag kan det vara på riktigt och då finns vi där snabbt för att hjälpa."


Veronica Schubert - VD
Kooperativet Industrihuset Boende
LSS-servicebostad i Rimbo

- “Som upptagen med ansvar för både personal och drift är det lätt att systematiskt alltid tacka nej till alla som ringer och vill hjälpa en till en bättre verksamhet. Med facit i hand så är jag oerhört glad att jag tog mig tid att lyssna och prova den tjänst som Tryggsam erbjuder. Förutom att min personal känner en stor seriösitet över vår arbetsplats så sover jag även gott om nätterna och slipper oroa mig över att någon glömt vår kaffebryggare på eller att någon dator skulle börja brinna.”


Rickard Chramer - VD
Internetexperten AB
Konverteringsoptimering
 
Kom igång på 60 sekunder
Batteri BATTERI

Ta bort skyddsplasten från batteriet.

Placera brandvarnare PLACERA

Placera enkelt i taket på valfri plats.

Testa brandvarnare TEST

Tryck in test knappen i 2-3 sekunder så sirenen låter.

Larm LARM

Du får nu SMS, vi ringer upp dig för att bekräfta att allt fungerar.


Enkelt att komma igång


Otroligt enkelt att komma igång. Inga kablar eller krångliga installationer krävs. Brandvarnaren är universal och placeras enklast på samma ställa som ni har er gamla brandvarnare. Du använder enklast medföljande skruv och plugg, Du får även med en dubbelhäftande massa som du enkelt sätter på undersidan av brandvarnaren för att sedan sätta upp den på valfri plats.

CERTIFIERAD RIKSTÄCKANDE LARMCENTRAL

Vi hanterar tusentals med olika larm och telefonsamtal varje dygn. All personal i larmcentralen har gedigna utbildningar. När du blir kontaktad av larmcentralen kan du känna trygg, vi ser till att rätt åtgärd utför.

Certifieringar

TYSTNADSPLIKT

All personal på larmcentralen är kontrollerade av Rikspolistyrelsens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess.