Tryggsam- för dig & det som betyder mest
Grundat 2013

Tryggsam grundades 2013 ur idén att alla ska ha råd med en tryggare vardag. Sedan dess har vi hjälpt över 45 000 kunder i Sverige att utöka sina befintliga eller obefintliga skydd i hemmet och privat. Vi balanserar hela tiden vikten av att kunden ska få bra kvalité till ett bra pris vilket har visat sig vara enormt uppskattat.

Vår ambition - en bättre värld och en större trygghet

Livet är både spännande, utmanande och helt oförutsägbart!
- våra tjänster gör resan tryggare för dig och det som betyder mest.

Vi deltar i kampanjen Aktiv mot brand

Kampanjen Aktiv mot brand ska bidra till att öka människors kunskaper och motivera dem att ta ett aktivt, personligt ansvar för det egna brandskyddet. Kampanjen lanserades på Brandvarnardagen den 1 december 2012. Aktiv mot brand genomförs framöver ett par gånger per år. För att skydda liv och hem mot brand är individens egen kunskap om brandskydd viktig. Alla i Sverige bör veta hur man skyddar sig mot brand och hur man agerar om det börjar brinna hemma. Kampanjen Aktiv mot brand vill motivera vuxna att ta ett aktivt ansvar för det egna brandskyddet.

Certifierad Larmcentral

Vår partner inom larmcentral hanterar tusentals med olika larm och samtal varje dygn. All personal i larmcentralen har gedigna utbildningar. All personal är kontrollerad genom Rikspolisstyrelsens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess. Larmcentralen är auktoriserad och certifierad enligt ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 och SSF 136:4.

Founders Alliance

ÅRETS UNGA ENTREPRENÖR ÖST

Tryggsam utsågs till Årets Unga Entreprenör Öst 2016 av nätverket Founders Alliance. Utmärkelsen tilldelas unga entreprenörer för sin förmåga att utveckla produkter och tjänster som sysselsätter människor, samt bidra till nytta för kunden. Syftet med utmärkelsen är att främja unga entreprenörers framgång och tillväxtvilja.

WINNER TAKE ONE SMALL STEP

Brandvarnaren som följer med tjänsten Tryggare Hem vann år 2010 det ärofyllda och världsetablerade Barclays ”Take One Small Step” innovationspriset för bästa uppfinning.